Centrul Rezidențial - Servicii Varstnici
Bine ați venit la

Centrul Rezidențial Sfânta Ecaterina

Personal Specializat

Întreaga echipă ce își desfășoară activitatea în cadrul centrului este formată din personal  calificat, medici, asistenți medicali, îngrijitori, kinetoterapeuți, psihologi, psihiatri și asistenți sociali etc.

Evaluări Medicale Periodice

Toți beneficiarii sunt sub supraveghere medicală permanentă, inclusiv în ceea ce privește administrarea de medicamente conform schemelor de tratament dar și verificarea zilnică a parametrilor fiziologici.

Suprafață Considerabilă

Centrul este desfășurat pe o suprafață de peste 4000 de metri pătrați din care 1500 metri pătrați sunt dedicați facilităților de cazare, masă, spălătorie, săli de recuperare, cabinete medicale, spații comune folosite în scop de socializare și festivități și o curte mare cu un parc de peste 1000 metri pătrați dedicat petrecerii timpului liber sub supraveghere de specialitate.

Cazare în Regim Hotelier

Cazarea este efectuată în regim hotelier de tip single sau 2-3 persoane în cameră, fiecare cameră fiind dotată cu baie proprie, televizor și internet. Masa este servită în sala de mese a centrului și este împărțită în 3 mese principale pe zi și 2 gustări, toate acestea pregătite în bucătaria noastră.

Experiența ne Recomandă

Facilitățile Centrului

null

Cazare Premium

null

Servicii de Servire a Mesei

null

Administrare Medicamentație

null

Monitorizare Zilnică a Parametrilor Fiziologici

null

Asistență Medicală

null

Socializare

null

Supraveghere Video

null

Spălătorie-Curățătorie

null

Organizare de Festivități - Zile de Naștere

null

Acces la un Preot Duhovnic

Programează o vizită