NOU în Tulcea – Centrul pentru persoane vârstnice Sf. Ecaterina - Servicii Varstnici

NOU în Tulcea – Centrul pentru persoane vârstnice Sf. Ecaterina

Centrul Rezidențial Sf. Ecaterina va fi inaugurat în municipiul Tulcea în această vară, vorbim de un centru desfășurat pe o suprafață de peste 4000 de metri pătrați din care 1500 metri pătrați sunt dedicați facilităților de cazare, masă, spălătorie, săli de recuperare, cabinete medicale, spații comune folosite în scop de socializare și festivități dar și o curte mare cu un parc de peste 1500 metri pătrați dedicat petrecerii timpului liber sub supraveghere de specialitate.

Persoanele ce pot beneficia de serviciile Centrului Rezidențial Sf. Ecaterina sunt persoanele vârstnice indiferent de gradul de dependență al acestora. Cazarea va fi efectuată în regim hotelier de tip single sau 2-3 persoane în cameră, fiecare cameră fiind dotată cu baie proprie, televizor și internet. Masa va fi servită în sala de mese a centrului și va fi împărțită în 3 mese principale pe zi și 2 gustări, toate acestea pregătite în bucătaria proprie. Toți beneficiarii vor fi sub supraveghere medicală permanentă, inclusiv în ceea ce privește administrarea de medicamente conform schemelor de tratament dar și verificarea zilnică a parametrilor fiziologici.

Întreaga echipă ce își va desfășura activitatea în cadrul centrului este formată doar din personal  calificat cum ar fi medici, asistenți medicali, îngrijitoare, kinetoterapeuți, psihologi, psihiatri și asistenți sociali.